Akademia.FoodPlace.pl

Bio wykładowcy

Joanna Ryłko - audytor branży spożywczej, konsultant, trener.
Absolwentka Wydziału Technologii Żywności na Uniwersytecie AR w Krakowie.
23 lata doświadczenia w przemyśle spożywczym, od 12 lat konsultant, trener oraz audytor trzeciej strony BRCGS, IFS Food, IFS logistic.
Bezpieczeństwo żywności
1 godzina 45 minut
390 PLN (+23%VAT)
Kurs zawiera wytyczne dotyczące audytowania systemów zarządzania BRCGS, IFS, łącznie z zasadami audytowania, jak również informacje p...
Średniozaawansowany
8 wykłady
1 godzina 45 minut
390 PLN (+23%VAT)
Bezpieczeństwo żywności
2 godziny
490 PLN (+23%VAT)
Kurs zawiera wytyczne dotyczące Food Defence- ochrony żywności przed narażeniem terrorystycznym czyli umyślnymi zanieczyszczeniami chemicznymi, bio...
Średniozaawansowany
8 wykłady
2 godziny
490 PLN (+23%VAT)
W kwietniu 2023 roku opublikowana została nowa wersja standardu IFS Food 8. Audyty IFS Food zgodne z wersją 8 będą możliwe od 1 października 2023 r...
Średniozaawansowany
7 wykłady
4 godziny
390 PLN (+23%VAT)
Bezpieczeństwo żywności
2 godziny 15 minut
390 PLN (+23%VAT)
HACCP wg Codex Alimentarius 2020 oraz przewodnika Komisji Europejskiej 2022, do których aktualnie wszystkie standardy związane z bezpieczeństwem ży...
Średniozaawansowany
5 wykłady
2 godziny 15 minut
390 PLN (+23%VAT)
IFS Food Standard
1 godzina 30 minut
290 PLN (+23%VAT)
Prezentacja zmian IFS Food wersji 8 w stosunku do wersji 7. Protokół certyfikacji: Harmonogram obowiązywania nowej wersji i zasady przejściowe. Zmi...
Średniozaawansowany
9 wykłady
1 godzina 30 minut
290 PLN (+23%VAT)