Akademia.FoodPlace.pl
Menu
Start
FAQ
Wszystkie kursy
Przydasie/Sklep
Moje Kursy
Dla trenerki/a
Kontakt
0,00
zł
Logowanie/Rejestracja
Bezpieczeństwo żywności
Filtry
Kategoria
Prawo żywnościowe
Bezpieczeństwo żywności
IFS Food Standard
Rozwój osobisty
Podkategoria
Prawo żywnościowe
Bezpieczeństwo żywności
IFS Food Standard
Rozwój osobisty
Poziom
Początkujący
Średniozaawansowany
Zaawansowany
Ocena
4.5 i więcej
4.5 i więcej
4.0 i więcej
4.0 i więcej
3.5 i więcej
3.5 i więcej
3.0 i więcej
3.0 i więcej
Instruktorzy
Joanna Ryłko
Jacek Cymerman
Katarzyna Szatkowska
Pokaż więcej
Cena
Kursy gratis
Płatne kursy
Tylko subskrypcja
Zresetuj wszystko
Bezpieczeństwo żywności
Належна виробнича та гігієнічна практика, включаючи небезпечні фактори та принципи НАССР. Елементи культури харчової безпеки. Основні принципи харчової безпеки для операційного персоналу.
1 godzina 5 minut
350 PLN (+23%VAT)
Joanna Ryłko
Належна виробнича та гігієнічна практика, включаючи небезпечні фактори та принципи НАССР. Елементи культури харчової безпеки. Основні принципи харчової безпеки для операційного персоналу.
Курс призначений для операційного персоналу, виробничого персоналу, працівників складу, технічного персоналу. Він зосереджується на найбільш важлив...
Początkujący
5 wykłady
1 godzina 5 minut
Podgląd kursu
Dodaj do Ulubionych
350 PLN (+23%VAT)
Bezpieczeństwo żywności
Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zagrożeń i zasad HACCP. Elementy kultury bezpieczeństwa żywności. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych.
1 godzina 5 minut
250 PLN (+23%VAT)
Joanna Ryłko
Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zagrożeń i zasad HACCP. Elementy kultury bezpieczeństwa żywności. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych.
Kurs dedykowany jest dla pracowników operacyjnych, pracowników produkcji, magazynierów, pracowników działu utrzymania ruchu. Koncentruje się na naj...
Początkujący
5 wykłady
1 godzina 5 minut
Podgląd kursu
Dodaj do Ulubionych
250 PLN (+23%VAT)
Bezpieczeństwo żywności
Audytor wewnętrzny BRCGSv9 i IFSFoodv8 wg ISO 19011:2018
1 godzina 45 minut
390 PLN (+23%VAT)
Joanna Ryłko
Audytor wewnętrzny BRCGSv9 i IFSFoodv8 wg ISO 19011:2018
Kurs zawiera wytyczne dotyczące audytowania systemów zarządzania BRCGS, IFS, łącznie z zasadami audytowania, jak również informacje p...
Średniozaawansowany
8 wykłady
1 godzina 45 minut
Podgląd kursu
Dodaj do Ulubionych
390 PLN (+23%VAT)
Bezpieczeństwo żywności
Food Defence – Obrona Żywności
2 godziny
490 PLN (+23%VAT)
Joanna Ryłko
Food Defence – Obrona Żywności
Kurs zawiera wytyczne dotyczące Food Defence- ochrony żywności przed narażeniem terrorystycznym czyli umyślnymi zanieczyszczeniami chemicznymi, bio...
Średniozaawansowany
8 wykłady
2 godziny
Podgląd kursu
Dodaj do Ulubionych
490 PLN (+23%VAT)
Bezpieczeństwo żywności
HACCP wg Codex Alimentarius 2020 oraz przewodnika Komisji Europejskiej 2022
2 godziny 15 minut
390 PLN (+23%VAT)
Joanna Ryłko
HACCP wg Codex Alimentarius 2020 oraz przewodnika Komisji Europejskiej 2022
HACCP wg Codex Alimentarius 2020 oraz przewodnika Komisji Europejskiej 2022, do których aktualnie wszystkie standardy związane z bezpieczeństwem ży...
Średniozaawansowany
5 wykłady
2 godziny 15 minut
Podgląd kursu
Dodaj do Ulubionych
390 PLN (+23%VAT)
Załaduj więcej
Logowanie
The password must have a minimum of 8 characters of numbers and letters, contain at least 1 capital letter
Twoje Imię
Twoje Nazwisko
Nr telefonu
Nazwa firmy / organizacji / osoba prywatna
Usuń plik
Are you sure you want to delete this file?
Anuluj
Usuń
Oświadczam, że zapoznałam/em się z Regulaminem oraz Polityką Prywatności Serwisu i akceptuję ich treść.
Polityka prywatności
Zapamiętaj mnie
Logowanie
Zarejestruj się
Ustaw nowe hasło
Wyślij link resetowania hasła
Password reset link sent
to your email
Zamknij
Link z potwierdzeniem został przesłany
Postępuj zgodnie z instrukcjami przesłanymi na Twój adres email.
Zamknij
Nie masz konta?
Zarejestruj się
Logowanie
Zapomniane hasło