HACCP wg Codex Alimentarius 2020 oraz przewodnika Komisji Europejskiej 2022, do których aktualnie wszystkie standardy związane z bezpieczeństwem żywności tj. BRCGS czy IFS dostosowują wymagania HACCP.
Procedury HACCP i wymagania prawne
Podstawy HACCP
Programy warunków wstępnych, operacyjne programy warunków wstępnych, krytyczne punkty kontroli
7 zasad, 12 kroków HACCP
Pomyślne ukończenie tego kursu pomoże personelowi jakościowemu w wykazaniu kompetencji i zrozumienia HACCP w najnowszym podejściu.
Możliwy jest zakup tego kursu w pakiecie dla Grupy.
Grupa może się składać maksymalnie z 5 osób.
Jeśli interesuje Cię zakup kursu dla więcej niż jednej osoby - wybierz opcję "KUP DLA GRUPY".
Opcja ta jest dostępna po zalogowaniu się.
Koszt kursu dla Grupy (do 5 osób) to 1 950,- PLN (+23% VAT)